کاربر میهمان خوش آمدید  |  ورود به پنل کاربری  | 
        امروز : 16 فروردين 1399
 
خوش آمدید

 

حضرت محمد (ص)

مهر خداوندی از آنِ کسی باد که فرزند خود را در نیکو شدنش یاری دهد، بدین گونه که از خطایش در گذرد و برای او دعا کند تا رابطه اش با خدا برقرار باشد

در روزهای کرونایی

۱- ویروس کرونا از پوست سالم رد نمی‌شود و تا ده دقیقه روی پوست زنده است؛ پس اگر دستکش ندارید نگران نباشید، فقط نباید دست‌های خود را به بینی و دهان خود بزنید.

۲- ویروس کرونا در سطوح پارچه‌ای ۶ تا ۱۲ ساعت، فلزی ۱۲ تا ۲۰ ساعت و در سطح استیل تا ۲۰ روز زنده است.

۳- این ویروس تا ۶۰- درجه سانتی‌گراد زنده است؛ ولی در دمای ۳۰ درجه سانتی‌گراد به بالا می‌میرد؛ پس بهتر است برای پیشگیری از کرونا شست‌وشوها و نظافت‌ها را با آب گرم انجام داد.

۴- کرونا ویروس با آب گرم و مواد شوینده خانگی از بین می‌رود.

۵- لباس‌ها را زیر نور مستقیم خورشید یا روی شوفاژها خشک کنید.

۶- با آب گرم حمام کنید.

۷- به هیچ وجه آب سرد و غذای سرد نخورید. آب گرم، چای گرم، قهوه گرم و دمنوش‌های گرم بنوشید.

۸- کلونی (محل تجمع) اصلی این ویروس در بینی است؛ برای پیشگیری از کرونا مرتب بینی خود را با آب گرم شست‌وشو دهید.

۹- اگر به نوشیدنی گرم دسترسی ندارید، آدامس بجوید تا گلویتان مرتب با آب دهانتان مرطوب و شست‌وشو شود.

۱۰- محل زندگی و کارتان باید تهویه مناسب داشته باشد.

۱1- موقع عطسه کردن تا جایی که امکان دارد از دیگران فاصله بگیرید و محکم با هر چیزی که در دسترس شماست جلوی دهان و بینی خود را بگیرید.

۱2- به علت درشت بودن این ویروس هر ماسکی می‌تواند در محیط آلوده محفوظ‌کننده باشد( پارچه‌ای، ویبریلی،  با دستمال کاغذی و… )، به‌شرطی که خشک باشد؛ یعنی باید ماسک‌ها را به‌طور مرتب عوض کرد.

۱3- لزومی ندارد همه لباس‌هایی که می‌پوشیم را بشوییم؛ بلکه شوفاژ یا نور مستقیم خورشید آن‌ها را پاک می‌کند.

۱4- پس از شست‌وشوی دست‌ها، وقتی به جای آلوده نمی‌روید دست‌هایتان را با کرم یا وازلین مرطوب کنید تا به مرور زمان به اگزما دچار نشوید

آمار بازدید
خلاصه آمار بازدید


تعداد کاربر آنلاین :  305 نفر
تعداد بازدید :  326611 نفر
عنوان خبر : فیلم های آموزشی. شیمی .صنیعی
بازدید: 94
درج خبر: 1398/12/11
تعداد نظر: 0

 

شیمی - آقای مهدی صنیعی تهرانی
 
فیلم جلسه 0 - معرفی
https://alaatv.com/c/6968
فیلم جلسه 1 - فصل اول: قدر هدایای زمینی را بدانیم (قسمت اول)، مفهوم فرآوری و جدول دوره ای
https://alaatv.com/c/6969
فیلم جلسه 2 - فصل اول: قدر هدایای زمینی را بدانیم (قسمت دوم)، دسته بندی جدول دوره ای عناصر
https://alaatv.com/c/6970
فیلم جلسه 3 - فصل اول: قدر هدایای زمینی را بدانیم (قسمت سوم)، روندهای جدول تناوبی
https://alaatv.com/c/7154
فیلم جلسه 4 - فصل اول: قدر هدایای زمینی را بدانیم (قسمت چهارم)، عنصرهای واسطه و آرایش الکترونی کاتیون
https://alaatv.com/c/7224
فیلم جلسه 5 - فصل اول: قدر هدایای زمینی را بدانیم(قسمت 5) - پیش بینی انجام واکنش
https://alaatv.com/c/7281
فیلم جلسه 6 - فصل اول: قدر هدایای زمینی را بدانیم(قسمت 6) - یادآوری استوکیومتری شیمی دهم
https://alaatv.com/c/7290
فیلم جلسه 7 - فصل اول: قدرهدایای زمینی را بدانیم( قسمت 7 ) - درصد خلوص
https://alaatv.com/c/7368
فیلم جلسه 8 - فصل اول: قدر هدایای زمینی را بدانیم (قسمت هشتم)، بازده ی درصدی
https://alaatv.com/c/7375
فیلم جلسه 9 - فصل اول: قدر هدایای زمینی را بدانیم (قسمت نهم)، انواع هیدروکربن ها و نام گذاری آلکان ها
https://alaatv.com/c/7614
فیلم جلسه 10 - فصل اول: قدر هدایای زمینی را بدانیم (قسمت دهم)، ادامه نام گذاری آلکان ها
https://alaatv.com/c/7615
فیلم جلسه 11 - فصل اول: قدر هدایای زمینی را بدانیم (قسمت یازدهم)، آلکن ها، نامگذاری و واکنش های آن
https://alaatv.com/c/7616
فیلم جلسه 12 - فصل اول: قدر هدایای زمینی را بدانیم (قسمت دوازدهم)، آلکین ها، نامگذاری و واکنش های آن
https://alaatv.com/c/7617
فیلم جلسه 13 - فصل دوم: در پی غذای سالم (قسمت اول)، دما و گرما
https://alaatv.com/c/7618
فیلم جلسه 14 - فصل دوم: در پی غدای سالم (قسمت دوم)، جاری شدن انرژی گرمایی- گرماشیمی
https://alaatv.com/c/7701
فیلم جلسه 15 - فصل دوم: در پی غذای سالم (قسمت سوم)، واکنش های شیمیایی و گرماشیمی
https://alaatv.com/c/7707
فیلم جلسه 16 - فصل دوم: در پی غذای سالم (قسمت چهارم)، آنتالپی
https://alaatv.com/c/7708

نظرات شما
هنوز نظری ثبت نشده

 
تصویر امنیتی